MILF Dagboken

HOTELLPOJKEN OCH JAG

Det är min tur nu. Jag har uppfyllt samhällsplikten med familj och jobb. Nu ska jag ligga runt så mycket jag kan innan jag dör. Det finns bara en regel: Han får inte vara under 25. Eller 21…inte under 21 år.

Jag är på en boksigneringsturné och letar inte efter några äventyr. Men nattportieren Michael sveper in som en stormvind i morgontimmen, och tar kontroll över min kropp och själ på ett obevekligt men intimt sätt.

Han är hälften så gammal som jag, men jag är blir mentalt hans flicka som kryper på golvet och tigger om att få behaga honom. Den här fadersfiguren är hård men rättvis, och när vi ses i hans lägenhet släpper jag alla mina hämningar och ger mig själv åt hans tydliga manlighet

MILF Dagboken består av 7 noveller där jag berättar allt om mina busiga möten med unga män. Där finns något för alla smaker, för min nyfikenhet är högre än min moral… Det som förenar dessa berättelser är min eviga kärlek till unga, vackra män och min förmåga att veta vad både de och jag behöver.

 

E-bok

Adlibris
Bokus
Nextory

Ljudbok

Storytel
BookBeat
Nextory

English versions here >>

Sagopojken och Jag

Kevin är en ung hockeyspelare som gillar när jag berättar sagor för honom. Som “Rödluvan och vargen”, och jag är vargen som biter tag i honom när han ligger i bilens baksäte och snuttar på mina bröst, i godan ro. Lite senare befinner vi oss på en mörk parkeringsplats med sju, heta dvärgar som njuter av mig som en riktigt smutsig Snövit. Kevin ser hungrigt på, för att ta sedan ta hand om mig på skönaste sätt, som den duktiga lilla pojke han är. Slutligen, i en stuga i skogen – blir han min alldeles egen Gulliver – insnärjd i rep, och vi njuter maximalt av varandra.

Det här är inga berättelser för puritaner…eller jo…läs och kom ur det där trista sinnestillståndet du är i. Livet är kort!

Badpojken och Jag

I det här busiga äventyret möter jag Frank, en ung man som verkligen väcker mina modersinstinkter och jag älskar honom så mycket, även när han vill gå över gränsen redan på första träffen. Mig gör det inget – allt som är mitt är hans.

Allt börjar med att jag badar honom i mitt badkar, men när hans lustar tar överhanden och han inte sköter sig, så får jag lov att strap-on-straffa hans söta lilla rumpa. Det har han inget emot dock. Den här unge mannen och jag delar också en annan liten snuskig kink. Så kvällen slutar där den började –  i badkaret….men den här gången får han en gyllene dusch.

Kennelpojken och Jag

Daniel drömmer om att sprida sin säd utanför sitt trista vaniljäktenskap, men inte som man utan som den flickan som gömmer sig inom honom. Jag ställer alltid upp, så för att hitta villiga kvinnor annonserar jag ut honom som det avelsdjur han är.

Ett lesbiskt par nappar och det blir galen kväll av sissification och smisk (jag blir tvungen att styra upp en av damerna) men till sist fylls den andra, inte så smarta bimbo-tjejen, av Daniels förstklassiga kärleksdos. Efteråt när det bara är vi själva, får jag njuta honom vid min barm.

Kulturpojken och Jag

Adam och jag har ett alldeles speciellt band. Jag har alltid trott att det varit jag som styrt honom, men sanningen är att han lärt mig många färdigheter utan att jag insett det.

Så när vi äntligen träffas blir den här femdomsgurun behandlad precis som han älskar den. Mina mjuka fötter i hans varma mun under Nationalmuseets välvda glastak. Han på knä mellan mina ben, för att utforska mitt kvinnliga mästerverk.

 Och lite senare i ett hotellrum  strax intill, får vi oväntat sällskap av en het sommeliertjej som deltar i våra “Venus i Päls”-lekar.

Hotellpojken och Jag

Jag är på en boksigneringsturné och letar inte efter några äventyr. Men nattportieren Michael sveper in som en stormvind i morgontimmen, och tar kontroll över min kropp och själ på ett obevekligt men intimt sätt.

Han är hälften så gammal som jag, men jag är blir mentalt hans flicka som kryper på golvet och tigger om att få behaga honom. Den här fadersfiguren är hård men rättvis, och när vi ses i hans lägenhet släpper jag alla mina hämningar och ger mig själv åt hans tydliga manlighet

Överklasspojken och Jag

Gabriel betyder fara. Stilig, rik och smart men farlig. Och ändå skriver jag på kontraktet där jag avsäger mig alla rättigheter att stämma honom oavsett vad som händer under de 24 timmar han kommer att ha mig i sitt grepp. För jag vill till helvetet och tillbaka med honom. Och så blir det. För att rädda bådas våra själar. Han behöver mig, jag honom men våldet är omfattande. Det är rent brottsligt hur han förnedrar mig, slår mig, skendränker mig. Men jag betalar tillbaka, för jag tar ingen skit…

Hans psykopati smälter samman med min empati och morgonen efter, när han somnar i min famn, är vi båda äntligen i balans.

Fjällpojken och Jag

Amir krossar mitt hjärta. Vi hade mötts djupt emotionellt online, innan vi äntligen träffades på flygplatsen och vi åkte iväg för att fira min födelsedag i norr.

Från första stund kunde vi inte hålla händerna från varandra, trots rädslan för att dömas i andras ögon. Han är inte bara hälften så gammal som jag, utan också från Mellanöstern – en kombination som vissa människors små sinnen har svårt att hantera.

Men i stugan vid fjällets fot blomstrar vår kärlek ohämmat när jag tar honom på golvet och han mig på samma sätt. Föga anar jag att han är förlovad någon annanstans, ett offer för traditioner – och han ska älska och lämna mig. Min sista gåva till honom är att dumpa honom så iskallt att han inte saknar oss.

Mia och Mr. Tigher

Mia & Mr. Tigher är en erotisk roman om att hitta tillbaka till sin kropp och sexualitet efter en alldeles för lång period av avhållsamhet.

Mia är nyskild, har ett vuxet barn och har tappat gnistan. Hur framgångsrik hon än är i karriären så har kroppen inte samma glöd som den brukade. När den 27-åriga Jonas Tigher erbjuder att hjälpa henne kan hon inte tacka nej. Han visar sig ha många kontakter redo att ge hennes kropp lite uppmärksamhet.

Framöver får Mia uppleva allt möjligt. Tantriskt sex, trekanter, sexleksaker och swinging. Experiment på experiment väcker Mias kropp till liv. Allt samtidigt som Mia börjar känna en attraktion till Jonas.

Q's & Coop's

k@kaycoquette.com